İhaneti Fark Ettik...!

Ali Can 12.11.2022 09:32:00
(Kısa ve öz bir analiz)

     Bugün Arap Yarımadasının tamamı küfür güçlerinin işgali altındadır. Bu, Müslümanların onuruna ve Hz. Peygamberin(sav) sünnetine karşı apaçık bir ha¬karettir.! (Dr.Kelim Sıddiki r.a)

     Filistin, Suriye, Libya, Irak, Afganistan,Yemen'in tüm altyapısının tahribatı BOP(Büyük Ortadoğu projesi) dahilinde Siyonist İsrail, Büyük şeytan Amerikan'ın ve Avrupa devletlerinin silah bomba ve ekipmanları ile ve Ortadoğu’nun uşak, işbirlikçi, zulüm, hile ve desiselerle ülkeciklere hakim olan ve tamamının da mezkur dostlarının ülkesinde eğitim görmüş ve sarı kızlarla meşru ve gayri meşru ilişkilere halkını ve ülkesini satan bu uşak ve tağuti zihniyetin çocuklarını gördük görüyoruz.

    Nitekim; Katar eski Başbakanı Hammad Bin Cesim ,

" Suriye'deki savaşı İsrail ve ABD'nin desteği ile Suud ve biz organize ettik" itiraflarına rağmen hala Esat halkını katlediyor, Esat Cani,Esat zalim, Esat diktatör diyen ağızlar tamamen bop ortaklarının aklıyla yaşıyor ve onların diliyle konuşuyor demektir.

    Nitekim geçen yıl Türkiye’de İstanbul’da Cinayetle  ölen bir İngiliz ajanının başında olduğu  James Le Mesurier. Sıradan bir İngiliz askeri değil. Birleşmiş Milletler Barış Gücü adına Balkanlar’da çalışmış, İngiliz Dışişleri Bakanlığı bünyesinde Ortadoğu’da istihbaratçı olarak üst düzey görev yapmış biri. Çalıştığı alanlar saymakla bitmiyor. 

   Irak İçişleri bakanının özel danışmanlığından, Birleşik Arap Emirlikleri Doğal gaz sahaları özel koruma gücü oluşturma görevine, Dubai’de Black Waters’la bağlantılı Kiralık asker şirketi Olive Group başkan yardımcılığından, Beyaz Baretler adlı ‘sivil toplum!’ kuruluşuna kadar uzayan bir yelpaze bu. beyaz Baretler’e önderlik eden Mayday Rescue adlı ‘arama kurtarma yardım’ örgütünün de mimarı.masum nedenlerle teşekkül ettirilen İngiltere Danimarka, Almanya, ABD ve Suudi tarafından finanse edilen beyaz  baretliler hangi amaçla bu bölgeye geldikleri de kamuoyunda deşifre oldu ki 2750 çalışanı ile Suriye’de Sivil halkı bombalama, Sahte Kimyasal gaz görselleri oluşturup Esad’ın caniliğini tescil ettirmeye gelen emperyalist şer şebekesi olduğu anlaşıldı. Yani Meğer beyaz baretliler Kiralık katillermiş.

      MI6 olarak bilinen İngiliz istihbaratının bölgedeki en güvendiği ajanlarından biri. CIA ve MOSSAD ile ortak operasyonlarda Mayday ‘Sivillere yardım’ teşkilatını paravan olarak kullanıyor. Suriye’de el-Kaide artığı Nusra teröristlerine askeri ve istihbarı eğitim veriyor.

   Emperyalistler bir ülkeyi işgal etmeden önce o ülke ile ilgili yalan yanlış medya görselleri ile ve enformasyon kuvveti ile halkı dezenforme ederler ve büyük bir kamuoyu desteğini almadan işe başlamazlar. ortaklarını mezalimi kabul ettirdikten sonra kendileri otomatikman hümanizmanın sandalyesine otururlar. Malcolm X(ra) dediği gibi “Bir ülkede sadece devletin konuşma hakkının olduğu coğrafyada hiçbir habere  İnanmayın” bugün Ortadoğu’da basın ve düşünce kuruluşları ne kadar özgürdür.? Buna bakmamız manipülasyon için yeterli sebeptir.

     Son katar krizi ile ilgili körfez ülkeleri aldığı yeni bir kararla İran, Hizbullah, Hammas ve ihvan ı Müslim’in ile İslami cihat örgütünü öven destekleyenler hakkında 5-15 yıla kadar hapis ve 150 bin riyal para cezası verilecek. Bunu tüm körfez ülkeleri savcılarına bildirmişler. Suç sosyal Medyada olsun veya diğer basın yayın aracılığı ile olsun fark etmez.
   
Körfez ülkelerinde tam bir kepazelik yaşanıyor. Halktan da bu gelişmelere büyük tepki dalgaları gelişiyor. Temennimiz bu halkların nefret dalgaları bu firavunların ,batı ve Amerika uşaklarının çöküşüne ve yok oluşuna vesile olur.

     Nitekim Büyük şeytanın Trompeti bu uşaklar için "Onları bir hafta yalnız bırakırsak yok olup gidecekler "itirafının da bir karşılığı vardır elbet.
     Tuhaf olanı da isimleri sadece corç,coni değil, Abdulvahep, Abdullah, Said,Salih vs..Bu minvalde saltanatlarını bu efendilere borçlu olanlardan izzet ve haysiyet beklemek abesle iştigaldir. Ve hepsi de ülkesinin resmi ve tescilli hırsızlarıdır.

     Suud'i Lübnan’daki kamplarda kalan Filistinlilere yüklü miktarda para ve silah vererek, Hizbullah'a Karşı Lübnan'da istikrarı bozacaklarmış.
   Diğer taraftan ABD Hizbullah'a yüklü miktarda para teklif etmiş, iktidar, ve İsrailin şeva çiftlikleri den çekilişi ile itibar karşılığında Hizbullah'tan istediği tek şey, Filistinli gruplardan desteğini çek. Hizbullah ın izzetli cevabı, "Hadi oradan" 

   Son günlerde Suudi Firavunlarının açıkça beyanlarında Genel anlamda Lübnan’ı İstikrarlaştırıp özel anlamda Hizbullah aleyhine istikrarı bozmak için 6,5 Milyar $ Muhtelif örgüt, dernek parti ve kuruluşlara para aktardıkları ihanetlerini itiraf ettiler. Her şeye rağmen masrafları boşa gittiği için ahlayıp vahlıyorlar oysa Allah “O Müşriklerin Mü’minler aleyhine tuzakları varsa Allah’ın da onların aleyhine tuzakları vardır,ve Allah tuzaklarını başlarına geçirecektir, Allah en iyi tuzak hazırlayandır.”  İlahi beyanı bu olayda mücessem hale gelmiştir.

   Suudi Firavunu Bin Selman bu yıl kendi şahsi eğlencesine toplam 7 milyar $ harcadığını okuduğumuzda bu adamların hırsız, hain ve harami olduklarına yeteri sebeptir. Hallac-ı Mansur’un dediği gibi “Yüz hile ile koyunlarında iki yüz put taşıyorlar.”

   Lübnan dışişleri bakanının dün yaptığı açıklamada Suudi Hizbullah’ın kafasını istiyor dedi..!, Nedeni ?ise Hizbullah’ın Suudi’den Şimdilik alıp veremediği yok sadece Siyonist İsrail bunu deseydi anlardık ama Suudilerin bu iştahı Siyonist dostluğu ve İslam düşmanlığı ile izah edilebilir. Başka izahı olan varsa buyursun..!

     Aynı şekilde Yakın zamanda Suriye devletine yeniden imar için Yüz milyar $ teklifin karşılığı ise conilerin efendiliği ve Siyonist devletin güvenliği için Rüşvet teklif ettiler, Fesat budur işte..! Fiilen bükemedikleri bileklerin bağırsakları ile oynamak ve bozmak da şeytanın en iyi tekniğidir.

   Birleşik Arap emirlikleri dün 13 Müslüman Ülke vatandaşlarını vize engeli koymuş, Türkiye, İran, Filistin, Lübnan, Yemen, Irak gibi…..
Çünkü; Müslümanlardan şer gelmeyeceğini biliyorlar, Lanetle karışık Xayr’ı ise efendileri İngiliz ve Siyonistlerden bir lütuf olarak alıyorlar.

   İmam Ali(as) Ortadoğu’ya çöreklenen bu firavunların Siyasi statükosunu nasıl izah etmiş bakalım “Münezzeh olan Allah’ın günahlarına rağmen birbiri ardınca sana nimet verdiğini görünce bil ki, Seni yavaş yavaş azaba yakınlaştırması ve aniden azaplandırmak içindir.” Nimet artışı kara altındır, Bu önermeye göre Arap firavunlarının sonu ani bir azapla son bulacaktır Biiznillah

    Arap rejimlerinin hepsine hakim olan münafıklığın en son ve en üst versiyonudur.

   Nasılsa kendileri ve evlatları çifte vatandaştırlar. Zaten çaldıkları paralarla Anavatanları ABD ve Avrupa'da Şato, Malikane, Villa almışlarsa gerisi teferruattır. An itibarıyle Suudilerin Abd Bankalarında 1 Trilyon dolar ve İngiliz Yahudi Finans kuruluşlarında 1 Trilyon dolar paraları var ve bu paralardan Suudiler söz etmiyor, çünkü efendilerine makamları karşılığında rehin ve kefalet olarak duran bir devasa meblağdır.

   Bu münafıkların oturduğu ülkeler de ABD’nin birer mahallesi durumundadır, Nitekim Suudi, BAE ve diğer körfez ülkeleri Filistin İslami Cihadı, İran Devrim muhafızları, Mısır İhvanı, Yemen’de Hussiler, Irakta Haşdi Şabi, Lübnan’da Hizbullah üzerinden devam eden anti emperyalist direniş cephesini Terörist İlan etmelerinin sebeplerini hala idrak edemeyen İdrakten yoksun ve Kendilerini Müslüman diye tanımlayan Tarikat cemaat Hizip, Kutup ve Partiler Arapların ve körfez ülkelerinin Tağuti yönetimlerini tanımlamaktan aciz siyaset fakirlerine Allah akıl fikir versin.

     Tüm sermayeleri de İngiltere’de Yahudi finans kuruluşlarına emanettir zaten. Sadık damattırlar. kayınçolara hürmette kusur etmezler, Aşağıdaki şekilde gerekirse fiili eşekliğe razıdırlar.!

     Tuhaf olan ise bazı akıl ve iz'andan yoksun olan tipler, bu yıkım ve zulümüm müsebbibi olarak ahmakça Fars veya Şii yayılmacılığı gibi ucuz ve ahmakça sonuçlarla olayları yorumlamasıdır.

     Oysa İslam devriminin efsanevi lideri Ruhullah Humeyni (r.a) hayattayken kendi ülkesinin rolünü "İslam’a hizmet etmeyen bir İran'ı ben ne yapayım.?" demiş ve sözde aydınları ile sürekli şu konuda niza yaşamıştır ki "Humeyni İran’ı İslam için istiyor, biz ise İslam’ı İran için istiyoruz" gibi itiraflar orta yerde dururken, bu düşünce fakirleri hala İslam cumhuriyetine Humeyni'nin evlatları hakimdirler gerçeğinden bi haberdirler.

     Ortadoğu’da İran’ın Rolünü Rahmetli imamın bu temelde olan hareket noktasında aramak da feraset işidir.

     Şüphesiz, Mahrum ve Mustezafların hâkimiyetinin sağlanacağı da ilahi bir vaaddir. İşte bu vaat edilen günde hepsi zina ve hırsızlıkla yargılanması ve bu tescilli münafıkların hak ettikleri cezayı bu dünyada almaları, Müstezaf'ların uyanışı ile eş zamanlı olacaktır Biiznillah.

   Bugün itibarıyle Amerika,Avrupa,Nato ve Arap fonları İran’ı sahada yenemedikleri için iç karışıklık çıkarmak için 875 Milyon $ harcadılar ve ABD başkanı Bijon İran’ın özgürleşmesinden dem vurarken, İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi yaptığı açıklamada İran 1979 da özgürlüğünü kazandı artık Amerika’nın sağmal ineği olmayacaktır dedi.

     Yüce Allah'ın kesin ve net olan talimatı "Onların birbirleri ile olan dostlukları gibi siz de bir birinizle dost olmazsanız yeryüzüne fesat hakim olur." Heyhat ki bu ayetin muhattapları Irk,Ulus mezhep ve meşrep tefrikaları ile Meşgülken gündemleri bu hitabı onlara unutturmuş.

   Dostluğun ilkeleri Kitab-ı Kerime İman ve ihlasla yoğrulmuş bir amel ve resulün sahih olan sünneti ve şaşmaz takipçileri olan Ehli Beyti’n mektebi ile dost kalmak bu ihlasın pratikleridir şüphesiz..!

   Anti emperyalist, Anti sömürgeci, Adalet temelinde Ademi mekeziyetçi, Müstezaflardan yana  emeğin kutsiyeti, Eşitlik, hürriyet ve Adalet  temelinde gelişmeyen bir İrade ve bu iradenin sahibini bu ilkelerle hayatının temel mantalitesi ile eşleştirmeyen bir insan İnsanlık sürecini tamamlayamadığı gibi İnandığı din de tevhidi olmaktan çok uzaktır.

     Ey İslam dünyasının Alim, Aydın, Entelektüel, Aklı selim sahipleri ve Müstezafları, İngilizlerin şeytanlıklarını, Yahudi ve Hristiyanların hile, desise ve sömürü tarihini ve felsefelerini, Kitab-ı Kerim'den de Peygamberleri ve onlara kafa tutan Tağut ve ceberrut simaları çokça Okuyun, Araştırın takip edin.! Çünkü Mürekkebin akmadığı yerde Kan, zulüm, zillet, ve Rezalet akıyor;  

       Çünkü tarih tekerrürden ibarettir. Değişen sadece simalar, aktörler ve figürlerdir.Bu yüzden Peygamberlerin çabaları tüm zamanlarda  barışın hakim olduğu mesajları tarihin her evresinde canlı dinamik ve ölümsüzdür. Vesselam

Yazarın Diğer Yazıları