İran’ın 26. Telekom Fuarı, yapay zeka ve telekomünikasyonu odağa alarak 22 Ocak’ta Tahran’da kapılarını açıyor. Fuar, dijital içerik ihracatı ve uluslararası iş birliklerini güçlendirmeyi hedefliyor.
İran Telekom 26. Fuarı, “Telekomünikasyon ve Yapay Zeka: Sinyallerin Akıllandığı Yer” sloganıyla 22–25 Ocak tarihleri arasında Tahran Uluslararası Daimi Fuar Alanı’nda düzenlenecek.
Fuar, yapay zeka ve metaverse alanlarındaki küresel dönüşüme dikkat çekmeyi, teknik hizmetler ve dijital içerik ihracatını geliştirmeyi amaçlıyor. Ulusal ve uluslararası şirketler, start-up’lar ve politika yapıcılar fuarda bir araya gelerek B2B görüşmeler gerçekleştirecek.
Etkinlik, İran için bölgesel teknoloji iş birliklerini artıran ve sektöre yön veren stratejik bir platform olarak öne çıkıyor.