İsrail Medyası Yazdı: Beyaz Saray'da Gerçek Bir Siyonist Var

İsrail medyası Ynet'in web sitesinde yayınlanan bir haberde, Ben-Dror Yemini, ABD Başkanı seçilen Joe Biden ile birlikte yardımcısı Kamala Harris'in Yahudi bir İsrail devletinin gerçek destekçileri olduklarını söyledi.


20.01.2021 18:27:34   Dünya


Bugün Türkiye saatiyle 20:00 sularında, yeni ABD Başkan Joe Biden görevi devralacak ve yeni bir dönem başlayacak.

"TRUMP DÖNEMİ SİYONİSTLER İÇİN RÜYA GİBİYDİ!"

Ben-Dror Yemini, " Donald Trump'ın başkanlığının son dört yılı, İsrail için bir hayalin gerçekleşmesi gibiydi. Onun görev süresi altında, İsrail'in dört Arap ülkesiyle yaptığı normalleşme anlaşmaları gibi Siyonistler adına pek çok şey gerçekleşti." dedi.

Kamal Harris'in iyi bir İsrail destekçisi olduğunu hatırlatan Yemini, "Joe Biden ve yardımcısı Kamala Harris, açıkça Demokrat Parti'nin İsrail yanlısı üyeleridir. Kamala Harris, Batı Şeria'daki işgal nedeniyle İsrail'i kınamayı öngören BM oylamasında çekimser kalmayı seçen Barak Obama yönetiminde, senatoyu lideriydi." dedi.

BİDEN: "BEN BİR SİYONİSTİM"

Joe Biden'ın, "Ben bir Siyonistim. Siyonist olmak için Yahudi olmanıza gerek yok" sözünü hatırlatan Yemini, "Siyonist olmak, İsrail'in sağcı politikalarını desteklemek veya İsrail'i Batı Şeria'da giderek daha fazla yerleşim ve karakol ile iki uluslu bir devlete dönüştürmek anlamına gelmez. Siyonist, İsrail'in Yahudi ve Demokratik bir devlet olmasını destekleyen kişidir ve Çarşamba günü böyle iki kişinin Beyaz Saray'a girdiğini göreceğiz." dedi.
Türkiye
İsrail
beyaz saray

Yorumunu Gönder

Yorumlar