Siyonist Basından Çarpıcı İtiraf: İran’ın Füze Gücü Dokunulmaz

Siyonist İsrail medyası, İran’ın füze kapasitesinin güçlü bir caydırıcılık unsuru olduğunu ve olası bir çatışmada yoğun, eş zamanlı saldırı potansiyeli taşıdığını kabul etti.


14.02.2026 18:16:47   Ortadoğu


Siyonist medya, İran’ın füze gücünün caydırıcılığını ve pazarlık dışı olduğunu itiraf etti. Analistler, İran’ın henüz kullanmadığı çok sayıda füze bulunduğunu ve olası bir savaşta yoğun eş zamanlı saldırılar düzenleyebileceğini belirtiyor.

Siyonist rejim medyası, İslam Cumhuriyeti’nin füze gücünün caydırıcı etkisini itiraf etmeye devam ediyor.

Russia Al-Youm’un aktardığına göre İbranice yayın yapan Yedioth Ahronoth gazetesi, İran’ın füze programının hiçbir koşulda pazarlık konusu olmayacağını kabul etti.

Gazete, İran’ın füze kapasitesini sınırlamaya yönelik herhangi bir öneriyi “tek kelime dahi duymaya hazır olmadığı”nı yazarken, bu füzelerin son çatışmalarda işgal altındaki topraklardaki şehirlerde ağır yıkım ve panik oluşturduğunu itiraf etti.

ON4haber'in alıntıladığı haberde, füze gücünün İran açısından “kırmızı çizgi” olduğu vurgulanarak, Tahran’ın gelişmiş hava savunma sistemlerine rağmen işgalci rejimin iç cephesini felç edebilecek kapasitesini fiilen kanıtladığı belirtildi.

Siyonist Ynet sitesine konuşan füze analisti Tal Inbar da İran’ın henüz kullanmadığı çok sayıda gelişmiş füze envanterine sahip olduğunu kabul etti.

Inbar, olası bir savaş senaryosunda İran’ın eş zamanlı ve yoğun füze saldırılarıyla işgal altındaki bölgeleri kısa sürede hedef alabilecek kapasiteye sahip olduğunu ifade etti.
iran
siyonist
füze

Yorumunu Gönder

Yorumlar