Arap Birliği’nden İsrail'in Planına Tepki

Arap Birliği, Soyonist İsrail'in Filistinlileri Gazze Şeridi'nin güneyinde küçük bir kampta toplamaya ilişkin planını şiddetle kınadı.


16.07.2025 20:54:00   Dünya


 Arap Birliği, Soyonist İsrail'in Filistinlileri Gazze Şeridi'nin güneyinde küçük bir kampta toplamaya ilişkin planını şiddetle kınadı.

Arap Birliğinden yapılan açıklamada, soykırımcı İsrail'in Gazze Şeridi'nin güneyinde Filistinlileri küçük bir kampta toplama yönündeki planın ortaya çıktığına dikkat çekildi.

Siyonist İsrail'in Filistinlileri küçük bir kampta toplama planının şiddetle kınandığı açıklamada, "İşgalcinin 'insani şehir' olarak dillendirdiği bu planın ne insanlıkla ne de şehirle ilgisi var." ifadeleri kullanıldı.

Katil İsrail'in söz konusu planını kesin bir dille reddettikleri vurgulanan açıklamada, bu planın aslında "işgalcinin ulaştığı yeni ahlaki seviyenin yansıması" olduğuna işaret edildi
 Arap Birliği
İsrail
tepki

Yorumunu Gönder

Yorumlar