Trump Müslümanları Hedef Aldı: Yeniden Kısıtlayacak

Eski ABD Başkanı Donald Trump, 2024 başkanlık seçimlerini kazanması durumunda, geçmiş döneminde de Müslümanların yaşadığı ülkelere uyguladığı seyahat yasağını yeniden getireceğini ilan etti.


9.07.2023 13:51:00   Dünya


 Eski ABD Başkanı Donald Trump, cuma günü Iowa eyaletinde 2024 başkanlık seçimleri mitinginde destekçilerine yaptığı konuşmada, "Başkanlık makamına döndüğümde (Müslüman ülkelere) seyahat yasağı öncekinden daha geniş ve daha güçlü bir şekilde geri gelecek. Alışveriş merkezlerimizi bombalayan insanları istemiyoruz. Şehirlerimizi havaya uçuran ve çiftliklerimizi çalan insanları istemiyoruz." ifadelerini kullandı.

Trump, 2017 yılında İran, Irak, Libya, Somali, Sudan, Suriye ve Yemen'den ABD'ye gideceklere seyahat yasağı uygulama kararı almıştı.
Trump
Müslüman
seyahat yasagı

Yorumunu Gönder

Yorumlar