Siyonistler Birbirine Girdi! “Netanyahu Koronavirüse Yakalansın!”

Koronavirüs dünya gündeminin merkezinde yer almaya devam ederken, İşgal rejimi İsrail'de Siyonistler ağız dalaşına girdi.


9.04.2020 17:22:00   Ortadoğu


İsrail eski Başbakanı Yitzhak Rabin'in torunu Jonathan Ben-Artzi, görevdeki Başbakan Benjamin Netanyahu'nun, koronavirüsü ile enfekte olmasını dilediğini söyledi.

Siyonist Başbakan Netanyahu dün Twitter hesabından, “Bugün, koronavirüs testine tabi tutuldum ve sonuç negatifti. Yarın 14 gün geçtikten sonra karantina süremi gerektiği gibi bitireceğim.” şeklinde bir paylaşım yaptı.

Netanyahu’nun paylaşımı sonrası bir diğer Siyonist olan İsrail eski Başbakanı Yitzhak Rabin'in torunu Jonathan Ben-Artzi Twitter hesabından, “Netanyahu İsrail halkına yalan söyleyerek, seçime gitmek yerine, koronavirüse yakalanarak hayatını bir hapishanede hasta olarak bitirmeyi hak ediyor.” şeklinde açıklama yaptı.

Yedioth Ahronoth gazetesine göre , Netanyahu başkanlığındaki Likud partisi, Rabin'in torunu Ben-Artzi tarafından yazılanlar hakkında şunları söyledi: “Bu, Başbakanın ölümü için bir teşviktir”.

Siyonist
“Netanyahu
Koronavirüs

Yorumunu Gönder

Yorumlar