Ayetullah Hamanei: Siyonist Rejimin Üzerindeki Baskı Artıyor

İran İslam İnkılabı Rehberi Ayetullah Ali Hamanei, Öğretmenler Günü" münasebetiyle bugün bir grup öğretmen ile bir araya geldi.


1.05.2024 21:00:00   Ortadoğu


İran İslam İnkılabı Rehberi Ayetullah Hamanei, Öğretmenler Günü" münasebetiyle bugün bir grup öğretmen ile bir araya geldi.

Ayetullah Hamanei’nin konuşmasının önemli başlıkları şöyle:

-Bugün Gazze dünyanın birinci meselesidir; Siyonistler ve onların Amerikalı ve Avrupalı ​​destekçileri Gazze konusunu dünya kamuoyunun gündeminden çıkaramazlar; Amerika ve Avrupa üniversitelerine bakın! Siyonist rejim üzerindeki baskının her geçen gün artması gerekiyor.

-Amerika'nın Gazze meselesindeki tavrı, İran'ın Amerika'ya güvenmeme konusundaki doğru tutumunun kanıtıdır.
-Ülkenin temel meselelerini anlatmak eğitim kurumlarımızın görevlerinden biridir. Gençler Amerika'ya ölüm, Siyonist rejime ölüm sloganlarının mantığını bilmelidir.

-Filistin asıl sahiplerine geri verilmeli. Siyonist rejimle ilişkilerin normalleştirilmesi Batı Asya sorununu asla çözmeyecektir.

-Amerikalılar İsrail'e karşı olduklarını söyleyen öğrenciler ile neler yaptığına bakın. Amerikan üniversitelerinin öğrencileri hiçbir şey yakıp yıkmadı, kimseyi de öldürmedi ama olara bu şekilde davranılıyor.

/mehr

 
Ayetullah Hamanei
Siyonist Rejim
baskı
İsrail

Yorumunu Gönder

Yorumlar