Batı Şeria'da 24 Saatte 15 Direniş Operasyonu!

Filistinli gençler son 24 saat içinde, Batı Şeria'da 15 direniş operasyonu gerçekleştirdi ve Siyonist rejimin askerleri Filistinli gençlere doğrudan ateş ederek 3 Filistinliyi şehit etti.


23.01.2023 15:34:42   Ortadoğu


İşgal altındaki Filistin'deki haber kaynakları Pazar günü, Batı Şeria'nın birçok bölgesinde Filistinliler ve Siyonist İsrail güçleri arasında 15 çatışmanın yaşandığını açıkladı.

Bu çatışmalardan 6'sı işgal altındaki Kudüs'teki Şufat kampı ve el-Hızır yerleşiminde meydana geldi ve burada Siyonist askerlere taşlar atıldı. Bu çatışmalar, Ramallah’ın batısındaki Nebi Salih köyüne, Tulkarem’deki Ras Şumer’e ve Beytüllahim’deki el-Hızır yerleşimine kadar uzandı.

Yerel kaynaklar şu açıklamalarda bulundu: ‘Filistinli direnişçiler, Cenin'deki " kontrol noktalarını ve işgalci rejimin askeri karargâhını bombaladı ve bu bölgeden güvenli bir şekilde çekildi. İşgal altındaki Kudüs topraklarında bulunan bescet Zayf yerleşim yerinde açılan ateş sonucu bir kadın yerleşimci de yaralandı.

Direniş güçlerinin gençleri, işgal altındaki Kudüs'ün kuzeyindeki kontrol noktalarına el yapımı patlayıcılar attı. Ayrıca El Halil'in kuzeyindeki El Arob kampındaki Filistinli gençler ev molotof kokteyller atarak işgalci güçleri geri püskürtmeyi başardılar.
Batı Şeria
Direniş
işgal
israil

Yorumunu Gönder

Yorumlar