Filistinli Analist: Siyonist Düşman İmajını Kurtaramadı

Siyonist medya konusunda uzman olan Said Bişarat, İsrail işgal rejiminin yükümlülüklerine bağlı kalmaması ve son düşmanca saldırısından sonra bazı şeyleri emrivaki haline getirmeye kalkışması durumunda yeni bir savaşın patlak verebileceği konusunda Siyonist düşmanı uyardı.


11.08.2022 10:39:38   Ortadoğu


Bişarat, Filistin Enformasyon Merkezi'ne yaptığı açıklamada, siyonist düşmanın Kudüs Kılıcı Harekatı'nda tamamen kaybettiği, hayali "zafer kazanan taraf" imajını geri kazanmak amacıyla bu son saldırıyı gerçekleştirdiğini ancak bunda başarılı olamadığını dile getirdi. 

Bişarat, işgal rejiminin bu saldırıda özellikle, Kudüs Kılıcı Harekatı'nda kaybettiği şeylere odaklandığına, bunların da caydırıcılık, inisiyatifi ele alma, meydanlara mesaj gönderme ve Gazze'yi Batı Şeria'dan ayırma politikalarının olduğunu vurguladı. 

Bişarat, işgal rejiminin gerek dünya kamuoyuna ve gerekse kendi toplumuna, İslami Cihad'a birtakım sürprizler yapmak ve onun bazı komutanlarını öldürmek suretiyle önemli zaferler elde ettiği mesajları verdiğine dikkat çekti. 

Ancak siyonist düşmanın istediği amaçlarını gerçekleştiremediğini, bununla birlikte çok hızlı bir şekilde hayali bir zafer silüeti çizebilmek için birtakım hassas konuları istismar etmeye çalıştığını ifade etti. 

Bişarat işgal rejiminin bu savaşında Gazze'ye uygulanan ablukanın yol açtığı zorlukları ve ekonomik durumu istismar ederek daha çok psikolojik savaşa odaklandığını belirtti.
Siyonist
filistin
işgal

Yorumunu Gönder

Yorumlar