Katliam Seviciliği!

Hüseyin Kaya 9.01.2020 09:16:17

Terörist bir saldırıyla, kahpece İran'ın efsane generali ABD ‘li haydutlarca öldürüldü. ABD’den ziyade Kasım Süleyman’ının ölümüne sevinenler, adeta bayram edenler, Emperyalist ve Siyonistlerle kan bağları mı var, yoksa zihinsel akrabalıkları mı var?
Dünya halklarının baş düşmanı, eli kanlı ABD ile alakanız ne acaba, sevinciniz nedendir?
Ey sözleri, düşünceleri ve davranışlarıyla kana bulaşan, yalanın, iftiranın, nifakın, tuzağın ve fesadın kölesi durumuna gelenler!
Kısacası, insanlığı yıkıma götüren, emperyalist, kapitalist ve işbirlikçileri…
Yetmedi mi, yalanınıza din elbisesi giydirmek?
Yetmedi mi, Allah’ın dininin kurallarını bir kenara itmek?
Sapkınlığınız, katliamlarınız ve barbarlığınız yetmedi mi?
Sizler, kendi putlarınızı aşamayacak kadar köle ruhlu ve putperest saçmalıklar labirentinde, çıkamayacak kadar zavallılar olduğunuzu bilmeyen kaldı mı?
Sizler, kendinizi tanımayacak derecede yabancı, kendi cehennemini yaratacak kadar cesursunuz. Emperyalistlerin argümanları ve enstrümanları olmaktan öte bir anlam ve öneminiz yok aslında.
Merhametsizlik ve şiddet üzerine oluşturduğunuz sahte dinlerin, sistemin kaos ve katliamlardan başka bir şey getirmeyeceğini, sizden başka herkes biliyor artık. Biliyorlar, ancak  maddi ve manevi rantları bunları perdeliyor olacak ki, konuşamıyorlar.
Çünkü siz; savaşı öven, çirkinlikleri seven ve katliamları kutsayacak kadar, katliamların şerefine masumları kurban edecek derecede ilkelsiniz.
Çünkü sizin karşınızda ülkeler, coğrafyalar, medeniyetler bu doyumsuzluğunuz karşısında çaresiz kalıyor. Yarattıklarınız ve besledikleriniz canavarlarla başınız belada aslında.
Din, iman, insanlık, ideolojiler işe yaramadığı gibi, zalimlikleriniz karşısında İslam adına, İslam kurban ediliyor maalesef. Ancak İslam camiasının sessizliği daha da yaralayıcı bir hal alıyor.
Resmen, katliam ve kıyımlar alkışlanıyor, övülüyor ve saçmalıklarınız mislince çoğaltılarak dünyaya yayılıyor. Kimilerince alkışlanıyor ve beğeni alıyorken, kimlerince de ranta çevriliyor.
Katliam seviciliği dinin ilk şartı olmuşçasına fetva ve telkinlerle insanlar zehirleniyor. İnsanlar kamplaştırılıyor, bölünüyor ve bazıları hayal ettikleri geleceklerini, bu katliam seviciliği üzerine bina etmeye çalışıyor.
Kendilerini dünya efendisi gören siz ey İblisler!
Sizin yüzünüzde, bizim inandığımız, kutsal saydığımız, saygı duyduğumuz, ne varsa bu şeytanların dilinde hakarete uğruyor.
Sizin sayenizde, katliam ve kıyımlara uğruyor, karanlıkların ve kaos ortamına yuvarlanıyoruz.
Koruyup kolladığınız, beslediğiniz, desteklediğiniz karanlık yüzlü insan sürüleri yüzünde, İslam ihanete uğruyor.
Siz ey kan emici, emperyalistler ve uşakları !
Resmen insanları düzenbazlığa çağırıyorsunuz.
Sizler insanları efendilerinin emrinde zina ve ölüm makinası olmasını istiyorsunuz. Nihayet bunu bu coğrafyada başararak, emperyalist uşağı kocaman kankanlarınız oldu. Bunu bir anlamda sağladınız..
Yerli uşaklarınızla yaptığınız siyasi-politik evlilikle; zihinler kirletildi, farklı algılar oluşturuldu.
Ve artık bizler;
Erdemlilik ve hümanizmin bizi kurtaramayacağını geç de olsa anladık.
Artık suskunluğun bizlere yük gibi geldiğini bilecek kadar zihinsel bir uyanış içerisindeyiz.
Yaşadığımız bu süreç, iğrençliğin ve alçaklığın tavan yaptığı bir süreçtir. Bütün temel değerlerin alt-üst olduğu, yılışık,dayanmacı ve bana neci, insan tiplerinin piyasasına dönüştüğü Ortadoğu’yu böyle görmek gerçekten üzücü.
Bu süreçte sessiz kalarak işlerini yürütenlerin, bu karanlık düşünceli insanların suç ortakları olduğunu ve onların da fikirsel katiler olduğunu anladık.