Toplumsal Çürüme Yasallaştı! ABD'den Eşcinselliği Meşrulaştıran Adım

Batı'nın eşcinsellik propagandası devam ediyor. ABD kadın ve erkek cinsiyeti dışında başka bir cinsiyet tanımlamasına izin veren cinsiyet tanımında x yazan ilk pasaportu verdi.


28.10.2021 08:24:00   Dünya


Yurttaşlarına pasaportlarında kadın/erkek dışında cinsiyet tanımlama izni veren Avustralya, Yeni Zelanda, Kanada, Nepal gibi ülkelerin arasına ABD de katıldı.

ABD'nin LGBTQ Hakları Özel Diplomatik Temsilcisi Jessica Stern, bu kararın cinsiyet bölümünde X seçeneği olan ilk pasaportu 'kutlanması gereken tarihi bir hareket' olarak tanımlayarak, "Bir kişi gerçek kimliğini yansıtan kimlik belgeleri edindiğinde, daha büyük bir haysiyet ve saygıyla yaşar'' ifadelerini kullandı. ABD'nin bu kararı biyolojik cinsiyetin inkârı ve toplumsal çürümenin bir örneği olarak yorumlandı.

STERN'DEN EŞCİNSELLİĞİ DAYATMA SİNYALİ

Stern ayrıca ABD'nin bu tecrübesini diğer ülkelere de aktarmayı ve hükümetlere bu seçeneği sunmaları için esin kaynağı olmayı umduklarını' söyledi. Hatırlanacağı üzere ABD Ankara Büyükelçiliği, Büyükelçilik binasına LGBTI bayrağı asmıştı.

NE OLMUŞTU?

ABD vatandaşı Dana Zzyym, pasaport başvurusunda kadın ya da erkek seçeneklerini işaretlemek yerine kutuların üzerine interseks yazıp bakanlıktan cinsiyet kısmında X yazan pasaport talep etmişti. Başvurusu reddedilince de talebini mahkemeye taşımıştı. 


 
ABD
pasaport
Avustralya

Yorumunu Gönder

Yorumlar