Büyük Rezalet! Vahabilikte Bile Haram Olan Şeyi Yaptılar!

Vahabilikte bile açıkça haram olanı, Suudi Arabistan rejimi açık açık yapmaya başladı. Suudi saray şeyhlerinden ise çıt dahi çıkmadı.


27.10.2021 15:29:00   Dünya


İsrail medyası Suudi Arabistan’dan işgal altındaki Filistin’e ilk doğrudan uçak seferini duyurduktan bir gün sonra bu kez İsrail’den bir uçağın Suudi Arabistan topraklarına iniş yaptığını duyurdu. Haberde, siyonistlere ait olan uçağın önce uluslararası Riyad Havalimanına iniş yaptığı, sonrasında ise Mekke’ye geçtiği kaydedildi.

Geçtiğimiz yıl da,  Mescidi Nebi’de peygamber efendimizin minberinin önünde bir selfie çeken Siyonist Yahudi, “Biz buradayız” mesajıyla görüntüyü sosyal medyada paylaşmıştı.

Bilindiği üzere bütün İslam mezheplerinde ve Vahhabilerde, kutsal mekanlara bir gayrimüslimin Müslümanlardan izinsiz olarak ayak basması yasaktır. Fakat İsrail’le normalleşme adımları sonrası Siyonist  Yahudiler, Mekke ve Medine’deki kutsal mekanlara girerek  fotoğraflar çekiyor ve sosyal medyada alaycı dille paylaşıyor. Suudi müftülerden ise konu hakkında en ufak bir açıklama yapılmıyor.
Vahabilik
Haram
israil

Yorumunu Gönder

Yorumlar