Pentagon Açıkladı! Çip İddiaları Gerçeğe Dönüştü

ABD'de Pentagon'a bağlı DARPA'da görev yapan uzmanlar, corona virüsünün yayılmasını durdurmak için bir proje geliştirdi. Söz konusu proje dillendirilen endişeleri tekrar gündeme getirdi.


13.04.2021 16:21:48   Dünya


Pentagon'a bağlı DARPA'nın Çalışmasına göre deri altına yerleştirilen bir çip, kişi corona virüsüne yakalandığında alarm veriyor. DARPA uzmanları, çipin kişinin tüm hareketlerini izlemediğini iddia ediyor. Ancak basit bir güncellemeyle bu durum mümkün. Söz konusu çip kişinin DNA yapısını çıkartmaya ve tüm kalıtsal yapısına ulaşmaya da imkan sağlıyor.

CBS kanalında yayınlanan ’60 Dakika’ programına katılan DARPA’dan enfeksiyon hastalıkları uzmanı Dr. Matt Hepburn ise deri altına yerleştirilen bir mikroçipin, vücuda corona virüsü girdiğinde tespit edebileceğini iddia ederek çip projesini savundu.

Mikroçipi otomobillerdeki motor kontrol sistemine benzeten Dr. Matt Hepburn, “Bu bir çeşit sensör. Derinizin altına yerleştiren çip, vücutta kimyasal reaksiyonlar oluştuğunda size haber verecek. Mikroçipin sinyali ‘yarın semptomların ortaya çıkacak’ anlamına gelecek" dedi.
Pentagon
DARPA
ABD

Yorumunu Gönder

Yorumlar