Siyonist Medya Hizbullah'ın Misilleme Yapacağı Tarihi Yazdı

Qodsna'nın haberine göre, Siyonistler tarafından Kuzey cephe olarak kabul edilen işgal toprağı Filistin ve Lübnan sınırı bugünlerde huzursuzluk yaşıyor. Öyle ki her an durum daha da ciddileşebilir.


29.07.2020 17:24:11   Ortadoğu


Siyonist rejim ordusunun tedirginliği ve teyakkuzu pazartesi akşam üzeri, Hizbullah'ın yapacağı operasyonun korkusundan Lübnan sınırındaki bazı bölgeleri hedef almasıyla daha da arttı. Bu konu Lübnan Hizbullah'ı tarafından yalanlandı. Bu gelişmenin ardından Siyonist rejim savaş bakanı Benny Gantz, ordu güçlerine Kuzey cephesinin tüm bölgelerinde zekice davranıp uyanık olmaları konusunda emir verdi, çünkü Hizbullah her an intikam alabilir. 

Siyonist rejim güvenlik çevreleri, Hizbullah'ın hem Lübnan hem de Suriye sınırındaki ciddi varlığını göz önünde bulundurarak son günlerde Hizbullah'ın Lübnan ya da Suriye sınırından muhtemel saldırısına karşı uyarıda bulundu. Siyonist rejim ordu güçleri son günlerde sınır bölgelerindeki devriyeleri yoğunlaştırıp güvenlik önlemlerini artırdı. Diğer taraftan Siyonist rejim ordu sözcüsü güvenlik durumuyla ilgili değerlendirmeyi duyurdu, kuzey cephesi komutanlığı sınır bölgelerindeki gelişmiş sistem ve teçhizatı artırma kararı aldı. Ayrıca özel operasyon güçlerinin de bu bölgelere yerleştirilmesine karar verildi. 

Siyonist Kanal 12 televizyonu konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu: İsrail Güvenlik ve İstihbarat Servisinin değerlendirmeleri gösteriyor ki Lübnan Hizbullah'ı önümüzdeki iki gün içerisinde, Suriye'deki güçlerinden birinin öldürülmesine operasyonla karşılık verecek. Büyük ihtimalle Hizbullah perşembe günü İsrail aleyhine bir operasyonla intikamını alacaktır. 

Qodsna'nın haberine göre, Siyonist rejim ordusu pazartesi akşama doğru Lübnan Hizbullah'ı tarafından sınır bölgelerinde yapılan operasyonu duyurdu. Bu haberden sonra Siyonist basın bu operasyonun ayrıntılarını yayınlayıp Siyonist rejimin verdiği karşılığı ele aldı. Bazı Lübnan basın-yayın organları da Lübnan'ın güneyinde meydana gelen bir silahlı çatışmanın görüntülerini paylaştı. Elbette Lübnan Hizbullah'ı operasyonu yalanlayan bir açıklama yaptı. 

Lübnan ordu devriyesi, 'Bizler onun bayrağını tüm meydanlarda ve cephelerde dalgalandıracağız, o sizin korkulu rüyanız olmaya devam edecek' yazılı şehit General Süleymani billboardları eşliğinde sınır bölgelerinde. 

/kudusgunu
Siyonist
hizbullah
filistin

Yorumunu Gönder

Yorumlar